Alles over CoMarkt Humbeek

Waarom kiezen voor CoMarkt?

CoMarkt Humbeek is ontstaan in 2020 na de overname van een welbekende winkel in de streek die bekend stond om zijn kwaliteitsvolle producten en aantrekkelijke uitstraling. Wij hechten nog steeds veel belang aan deze waarden. Naast een supermarkt bieden wij ook diverse diensten aan, zoals het ontvangen en verzenden van pakketjes, het brengen van kleding naar de droogkuis, het aanmaken van nieuwe nummerplaten en het aankopen en innen van je Lotto-biljet. Onze traiteurdienst maakt het mogelijk om bestellingen te plaatsen voor speciale gelegenheden met de mogelijkheid om alles te laten leveren met onze uitgeruste koelwagen. Of het nu gaat om een gezellig buffet met familie of een groot BBQ-feest, bij ons is alles mogelijk!

2500 m² winkelplezier

200 parkeerplaatsen

2 elektrische laadpalen laad

Onze uitgeruste koelwagens kunnen worden voorzien voor evenementen.

Interesse om te adverteren op ons LED-scherm? Stuur een mailtje naar merel@comarkthumbeek.be voor meer informatie

Neem een kijkje in onze winkel via Google street view en krijg een glimp van ons uitgebreide assortiment. Een virtuele rondleiding voor een voorproefje van wat we te bieden hebben.

"Bij CoMarkt vind je een ruim aanbod aan producten. Zo doe je vlot en efficiënt je dagelijkse boodschappen. En omdat onze winkel goed bereikbaar is, ben je er meteen en vind je snel een parkeerplaats op onze ruime parking."