Beenhouwerij

Onze gepassioneerde beenhouwers helpen je graag

Specialist in vlees in je streek

Voor elk gamma werken we samen met een gespecialiseerde leverancier ter zake. Zo bieden we voor elk product de hoogst mogelijke kwaliteit. Het vlees wordt door onze eigen beenhouwers ter plaatse in de beenhouwerij in de winkel versneden. Wil je een specifieke portie, vraag het dan zeker aan de beenhouwer ter plaatse. Of stel gerust ook de vraag als je opzoek bent naar een specifiek product. Onze beenhouwers helpen je graag!

Rundsvlees

Rundsvlees is sappig en rood. Vrouwelijk rundsvlees is lekkerder door het verschil in malsheid en smaak. Vandaar onze keuze voor vrouwelijk rund. De bereidingswijze varieert afhankelijk van het deel dat wordt gebruikt en de leeftijd en voeding van het dier.

Kalf

Kalfsvlees, is een voortreffelijke en magere vleessoort die gekend staat om zijn delicate smaak en zachte textuur

Varken

Goed varkensvlees is mals, sappig en blank tot roze van kleur, heeft een onderhuidse vetlaag en is weinig vetdooraderd. Met varkensvlees kan je alle kanten op wat betreft de bereidingswijze.

Lam

Lamsvlees is een heerlijk stuk vlees met een fijne structuur. Het is lichtroze van kleur en heeft een verfijnde smaak doorweven met een licht kruidige toets.

Paard

Paardenvlees bevat veel ijzer, vitamine B en kwaliteitsvolle eiwitten. Het vlees is erg mager. De smaak van het paardenvlees wordt ook wel omschreven als zachtere en zoetere smaak.

Dry aged

Het vlees rust minstens 3 weken in speciale koude rijpingskamers waar de temperatuur & luchtvochtigheid precies worden gecontroleerd. Zo krijgt het een intensere smaak. De rijping zorgt voor malsheid en sappigheid.

Gevogelte

Duif   

Eend

Fazant

Kalkoen

Kip

Kwartel

Parelhoen

Patrijs

Struisvogel

Gezelligheidsschotels

Gezellig tafelen met onze gezelligheidsschotels:
Kaasplanken
Tapasschotels
Koude buffetten
Gourmetschotels

Seizoen

Ons aanbod varieert per seizoen: 

BBQ

Wild

Eindejaar

Op aanvraag

Op zoek naar een specifiek product? Vraag er ons gerust naar!

"Het is voor onze winkel ooit allemaal begonnen met een beenhouwerij. Vandaag zijn we in de streek nog altijd bekend voor ons lekker vers vlees."