Onze gepassioneerde beenhouwers helpen je graag
Voor elk productgamma werken we samen met een gespecialiseerde leverancier. Daarom garanderen we de hoogst mogelijke kwaliteit voor elk product. Het vlees wordt door onze eigen beenhouwers ter plaatse in de beenhouwerij in de winkel versneden. Wil je een specifieke portie, vraag het dan zeker aan de beenhouwer ter plaatse. Of stel gerust ook de vraag als je op zoek bent naar een specifiek product. Onze beenhouwers helpen je graag!
Rundsvlees is sappig en rood. Vrouwelijk rundsvlees is vaak lekkerder door het verschil in malsheid en smaak. Vandaar onze keuze voor vrouwelijk rund. De bereidingswijze varieert afhankelijk van het deel dat wordt gebruikt en de leeftijd en voeding van het dier.
Kalfsvlees staat bekend om zijn magere karakter, delicate smaak en zachte textuur, waardoor het perfect is voor diverse culinaire bereidingen.
Goed varkensvlees is mals, sappig en blank tot roze van kleur, heeft een onderhuidse vetlaag en is weinig vetdooraderd. Met varkensvlees kun je alle kanten op wat betreft de bereidingswijze.
Lamsvlees is een heerlijk stuk vlees met een fijne structuur en een karakteristieke lichtroze kleur. Het staat bekend om zijn verfijnde smaak, die een subtiele kruidige ondertoon combineert met malse textuur.
Paardenvlees bevat veel ijzer, vitamine B en kwaliteitsvolle eiwitten. Het vlees is erg mager. De smaak van het paardenvlees wordt ook wel omschreven als zachter en zoeter.
Het vlees rust minstens 3 weken in speciale koude rijpingskamers waar de temperatuur & luchtvochtigheid precies worden gecontroleerd. Zo krijgt het een intensere smaak. De rijping zorgt voor malsheid en sappigheid.
Duif
Eend
Fazant
Kalkoen
Kip
Kwartel
Parelhoen
Patrijs
Struisvogel
Gezellig tafelen met onze gezelligheidsschotels:
Kaasplanken
Tapasschotels
Koude buffetten
Gourmetschotels
Ons aanbod varieert per seizoen:
BBQ
Wild
Eindejaar
Op zoek naar een specifiek product? Aarzel niet om het ons te vragen!
"Het is voor onze winkel ooit allemaal begonnen met een beenhouwerij. Vandaag zijn we in de streek nog altijd bekend voor ons lekker vers vlees."